Då var denna helg i många och mycket över. Bara timmar kvar tills en nu vecka. Veckan som kommer bjuder på nya smaker och kärlek.
Smakerna bli i form att jag har köpt en matkasse som kommer i morgon. Men eftersom den kommer 17-22 och jag slutar 18.. Så kommer min mamma och "vaktar" om den kommer innan 18. Så det ska bli kul med inspiration. Bara det att laga efter recpt, det händer inte ofta.
 
Kärleken kommer bestå av ett besök till en kär vännina över helgen. Alltid skönt att komma lite hemifrån
 
Kanske ska berätta om helgen också?
I fredags kväll så firade jag min ängla vände tre andra vänner. Hon fick fina blommor, två änglar och tända ljus. Fast hon hade haft mänga besök under dagen. Pratade med en vän om varför vi åkte på kvällen. (Kring 21) dels så kom en vän hem från jobbet. Sen så hade hon inte gillat att vi firade henne tidigt. För Hon och tidigt på dagen funkar inte i samma mening 😂
 
Och i går så städade jag, kollade inte alls på Eurovision. Hörde först idag på nyheterna lite av vinnarlåten.